•  
     

Imobiliare: România şi Alpii de sud, cele mai vizate locaţiiromania2_300.jpg
romania2_300.jpg (52.26 KiB) Exibido 69 vezes
Organizatorii Homebuyer and Property Investor Show consideră că România şi Alpii de sud vor deveni în viitorul apropiat cele mai vizate zone de investiţii pentru marii agenţi imobiliari occidentali.

Organizaţia prognozează că ambele regiuni vor deveni deosebit de competitive în lunile următoare, __ o creştere de 15-25% în anul 2008.

Anul trecut România a intrat în Uniunea Europeană şi preţurile la case şi terenuri au început să crească, dar preţurile la apartamente, de exemplu, sunt încă mult sub cele din ţările occidentale.

Agenţii imobiliari consideră că înmulţirea liniilor aeriene __ servicii ieftine va determina o creştere în continuare a preţurilor prin înlesnirea deplasărilor în oraşele mari ale României. În curând Ryanair va deschide un oficiu pentru zboruri aeriene la Arad şi, peste puţin timp, altul la Constanţa.

Ben Mason de la agenţia imobiliară Someplace Else spune că România “este una din cele mai frumoase ţări din Europa de Est, __ o istorie şi o cultură bogate, şi __ o diversificată ofertă de imobiliare, de la turnuri medievale în Transilvania la vile la malul mării pe litoralul Mării Negre sau în munţii Carpaţi, şi case __ o arhitectură magnifică în Bucureşti”.Link: http://www.aluzii.ro/tag/locatii/
Página inicial